Peter KildegaardKontakter i Europa, Asien og Sydamerike  
Konsulentvirksomhed   
 

Konsulentvirksomhed Peter Kildegaard Consult DK beskæftiger sig med vurdering, salg og markedsføring af maskiner til Møbel- og Træindustrien.

Der samarbejdes med førende leasingselskaber, ligesom der foretages vurderinger og salg for kuratorer i forbindelse med betalingsstandsninger/konkursboer. Derudover tager vi maskiner i kommission fra enhver ejer/bruger, som måtte have maskiner til møbel- og træindustri til salg.

Peter Kildegaard Consult DK er et ungt firma stiftet 1. sept. 2005. Peter Kildegaard har 35 års erfaring i branchen. De mange år i branchen betyder, at kontaktnettet i såvel Danmark, som Europa og Asien er veludbygget.

Maskiner i salskommission vises på flere portaler "world wide", hvor Peter Kildegaard Consult DK har købt licens til. Desuden sendes regelmæssigt opdateret CDr-materiale til brugere og handlere i Europa. Peter Kildegaard deltager altid på de mest interessante messer i Europa.

Når den professionelle maskinleverandør i Danmark ikke ønsker at tage brugte maskiner i bytte ved indgåelse af handler, kan Peter Kildegaard være behjælpelige med at finde potentielle købere i udlandet.

 

Copyright© - All rights reserved www.peterkildegaard.dk 2007